EST. 2002

Guy Martin újra versenyez

A Honda komolyan veszi az idei évet és két igazi hőssel lép az utcai versenyek színpadára

Guy Martin visszatér és egyenesen az egyik legizgalmasabb csapat tagjaként. A Honda az új Fireblade SP2 -vel lép ringbe és két olyan versenyzőt tudhat magáénak ami garancia a jó szereplésre de valoszínűleg a sikerre is.

Guy Martin bukása 2015-ben az Ulster GP-n

A 2015-ös Ulster GP-n bekövetkezett brutális esése után mindenki úgy vélte, hogy nem tér már vissza sokak kedvenc teherautószerelője. A közönség kedvenc méltán népszerű motoros folyamatosan a média középpontjában van azóta is. Hol világrekordokat döntöget hol pedig az ultra MTB Tour Divide verseny részvétellel hívta fel magára  figyelmet. Azóta a kerékpározásnak köszönhetően elvben teljesen rendbe jött versenyző ismét nekivág, hogy elhódítson egy trófeat. Eddigi pályafutása alatt 16 alkalommal léphetett dobogóra utcai versenyeken de a trófeat még egyszer sem sikerült megszereznie.

 Guy Martin Honda racing 2017

Társa az a John McGuinness lesz aki mindössze három gyözelemre van az örök rekorder tartó Joey Dunlop mögött. Az sárga Arai sisakjáról ismert versenyző 26 gyözelmett szerzett pályafutása alatt. Motivációból tehát nem lesz hiány a csapatnál ahogy a technikai rész is rendben lesz köszönhetően a Hondának.

Guy igazán jó vétel volt a szárnyasoknak, hatalmas hype veszi körbe a motorversenyzés világában és főleg az utcai versenyek résztvevői körében. De olyan barátokat is magáénak mondhat mint Valentino Rossi.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a Isle of Man és a MCE Ulster Nagydíj a menetrend a csapatnál. Ha lehet hinni a híreknek Martin Superstock és Superbike kategóriákban is indulni akar. A 600-as gépet a Ten Kate csapata készíti fel.

ugrás fel