EST. 2002

Guy Ritchie karaktereihez illő húzással loptak el egy Panigale V4 R-t

Az angol fekete humor nagyágyúja is csak csettinthetett múlthéten az alábbi hír hallatán. Február 19.-én, szerda este 10 körül, (minimum) egy nem túl precíz de annál tökösebb ismeretlen elkövető lyukat vágott a winchesteri Moto Rapido nevű Ducati kereskedés beton falába, hogy aztán a faláttörésen keresztül lopja el a 14 millió forint értékű vadonatúj supersport motort. A lyuk méretét nézve biztosra vehető, hogy csak komoly sérülések árán tudták kituszkolni a járművet az utcára, egy szomszéd ráadásul még panaszkodott is a késő esti hangzavarra a rendöröknek de sajnos a bobbyk nem szálltak ki a helyszínre, így sikerülhetett a döntött motort betolni egy furgonba és kereket oldani.

 

A betörést csütörtök reggel jelentették, amikor az alkalmazottak kinyitották a kereskedést. Először az tűnt fel nekik, hogy nagyon szellős lett az üzlet, majd szembesültek a kőműves meló maradványaival, végezetül a V4-es bestia fájó hiányával. A kereskedés tulajdonosa Steve Moore, aki amúgy a Brit Superbike-ban versenyző Oxford Racing Ducati csapatnak az egyik alapító tagja, elég lazán kommentálta az eseményeket Twitteren és Facebookon. Nem bízik abban, hogy a rendörök előkerítik a motort ami amúgy már elvolt adva egy gyűjtőnek. Ennyit tweetelt másnap: „nem igazán tudom mi egyebet tehetnék, Ducati talált egy másik motort az ügyfélnek, a munkások befalazták a lyukat… még egy kis biztosítós papírmunka, a riasztó rendszert már kijavítottuk. Jöhet egy pohár bor, holnap meg egy új nap #dühöngés”.

Ha esetleg arra gyanakodnál, hogy belsős meló lett volna, Steve nem értene veled egyet. Kis cég vagyunk, írja egy másik commentben, soha senki nem távozott a cégtől haraggal, nincs olyan kolléga, akiben ne bíznék, ráadásul a tolvajok érintetlenül hátra hagytak egy limitált szériás Ducati Desmosedici RR-t ami egy legális utcai 197 lovas kiadása a gyár 2007-2008as MotoGP versenygépének és 22 millió forintot ér. Thats all Folks.

Via The Drive

 

ugrás fel