EST. 2002

Hayden él, állapota válságos.

Tegnap egy amerikai TV csatorna weboldala fals információt közölt az állapotáról a családra való hivatkozással.

Több olaszországi sajtóterméket is követünk és Ők is olvasták az amerikai hírt azonban a kórházi értesülések szerint Hayden él. A hír azért üthette fel a fejét mert a család amerikai így egyértelműnek tűnt, hogy egy tengerentúli TV gyorsabban juthat információhoz mint egy olasz vagy európai.

Nekünk egy olvasonk küldte a hírt és 15 perc erejéig mi is lehoztuk mert a forrás tisztának tünt de mivel olaszországi újságok semmi ilyen irányú hírt nem közöltek leszedtük oldalunkról.

Felreppentek olyan hírek még a család érkezése elött, hogy azért utaznak Olaszországba a  Riminiben elütött versenyző közeli hozzátartozói, hogy eldöntsék életbentartsák vagy lekapcsolják a gépekről Nickyt.

A kórház orvosai csak annyit nyilatkoztak, hogy az állapota súlyos és lábadozik a cesenai kórház intenzív osztályán. A prognózis továbbra is ugyan az.

Tehát jelenleg még reménykedhetünk, a család nem adott ki sajtóközleményt de továbbra sincs hivatalos tájékoztatás csak amit az Olasz kollégák megtudnak az orvosoktól.

A balesetről is kiszivárgott pár nem hivatalos információ. A vezető annyit nyilatkozott mikor kijött a rendőrségről, hogy sajnálom, sajnálom!! Úgy tünik, hogy nem fogyasztott alkoholt de nagyobb sebbeséggel haladt a lakott területen ahol egyébként 50 km/h korlátozás van. Ha igazak az értesülések Hayden sérülései azért ennyire komolyak mert az autó merőlegesen érte Őt az ütközés pillanatában. Súlyos fej és gerinc sérüléseket szenvedett.

Ahogy friss infórmációhóz jutunk frissitjük a hírt.

ugrás fel