EST. 2002

Hinta-motor, az eddigi legjobb karácsonyi ajándékötletünk

Imádjuk a kreatív embereket, és egy kicsit csodálkozunk is, hogy ez az ötlet eddig nem jött szembe az információs szupersztrádán.

Végy egy normál használatra már nem alkalmas motorkerékpárt, pontosabban annak vázát, tankját, ülését, kormányát, lábtartóit. Ha megvan a lámpa is, az is jól fog mutatni rajta. Hívd fel azt a barátodat, aki tud hegeszteni, vidd el hozzá a cuccot, és kérd meg, hogy hegessze össze a darabokat, plusz dobjon az építmény alá egy ívelt keretet. Lényegében készen vagy. A talp aljára tehetsz valami puha, filces anyagot, hogy az asszony ne visítson, hogy összekarcolod a parkettát.

hinta-motor

 Zseniális!

A képet persze lehet tovább cizellálni, a tankot fényezni, matricázni, összeválogatni, régi kedvelt motorból felhasználni, de a lényeg az élmény lesz, csak a megfelel? üléspozíció fontos.

Szerintünk zseniális, és ezt nem csak a kissé infantilis lelkület? feln?ttek nevében mondjuk. Aki ilyet kap karácsonyra, azt a legstresszesebb nap végén is garantáltan lelazítja egy kis hinta-motorozás, esetleg arccal a tévé felé, ahol a nyári GoPro kamerás nyaralós felvételei futnak.

Még két hét karácsonyig, van id? belefogni!

hinta-motor

Egy megjelenésében minimalista, a kivitelezést illet?en bonyolultabb megoldás

hinta-motor

Vespa rajongóknak. Ehhez nem elég két hét

Fotó: autoevolution.com, wired.com, likecool.com

ugrás fel