EST. 2002

Hivatalos! Rossi indul a hétvégén

Rossi megközelítőleg 20 napja törte el a lábát két helyen egy terepmotorozás közben. Már akkor hírt adtunk róla, hogy egy kis olasz lap szerint a kilencszeres világbajnok csak egy versenyt akar kihagyni.

 Rossi Aragon 2017

Ezt már egyszer sikeresen végrehajtotta de most mindenki arra hivatkozott, hogy azóta Rossi sokat öregedet és jóval lassabb lesz a rehabilitáció.

Azonban Rossi pár nappal ezelőtt tesztelni kezdett egy R1 nyergében majd tegnap egy R6 nyergében is ment 20 kört.

Az edzés végén voltak fájdalmai de úgy tünt képes lehet egy hosszabb versenyszimulációra vagy akár versenyzésre is. Másnap reggel PASCARELLAdoktor megvizsgálta és engedélyezte, hogy Rossi induljon hétvégén Aragonban. Vale közleményében megköszönte Dr. Lucidinek és csapatának a segítséget, ami hozzájárult ahhoz, hogy most készülhessen a hétvégére.

Mi hiszünk abban ahogy a Yamaha is, hogy Rossi indulni fog és harcolni de az edzések még sokat kivehetnek belőle és az időjárással is számolni kell. Egy esős idő biztosan komoly gondokat okozna a sérült lábnak és nővelné a kockázatot is. Épp ezért Van der Mark is a helyszínre utazik aki nagyon szimpatikusan nyilatkozott: „ bár, hogy is alakul a hétvége, nagyszerű élmény lesz

ugrás fel