EST. 2002

HJC RPHA 11 DISNEY-PIXAR MIKE WAZOWSKI

Bemutatjuk a HJC “legszembetűnőbb” sisakját, az RPHA 11 MIKE WAZOWSKIT.

Mike Wazowski, a SZÖRNY RT. “rémísztő” karaktere, valószínűleg a legváratlanabb választás egy motoros bukósisak grafikájára. Azok számára azonban, akik kedvelik az extra láthatóságot, ez az egyedi, vad és fényes, egyszemű grafika tökéletes választás a pályára és az utcára egyaránt.

Az RPHA 11 Lightning Mcqueen és a Jackson Storm sisakok után, az RPHA 11 Mike Wazowski a HJC, PIXAR animációs filmstúdió által engedélyezett sisakgyűjteményének a harmadik grafikája, amely egyedülálló látványt nyújt a motoros boltok polcain világszerte.

Ez az új grafika a HJC prémium sportsisakján, az RPHA 11-en került bemutatásra. Az RPHA 11 ultra-könnyű, aerodinamikus héjszerkezete, amely PIM+ anyagokból készült, kimagasló ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az RPHA 11 sorozat minden sisakja ajándék sötét plexivel, páramentesítő fóliával, bogárhálóval, orrmaszkkal, valamint 5 év garanciával érkezik. Megvásárolható a Pardi Motorsport üzletében, az ára 159.990 Ft.

Nézz utána, hogy melyik FIM Moto2 és Moto3 versenyzők mutatták be az RPHA 11 Mike Wazowski sisakot a HJC Helmets által szponzorált Francia nagydíjon, 2018 május 20.-án Le Mans-ban. Toni Elias, a 2017-es Moto America bajnoka, szintén ezt a sisakot viselte a Road America futamán 2018 június 3.-án.

ugrás fel