EST. 2002

HMI ott lesz a motorkiállításon

A Hungaroring Motorsport Iskola az idei évben sem tétlenkedik, hiszen a február 28.- március 4.-ig tartó motorkiállításon ismét újdonságokkal rukkol elő az érdeklődőknek.

Bemutatkozik az első magyarországi Motoros Akadémia, amely az Erste Leasing és a Hungaroring Motorsport Iskola kooperációjának köszönhetően jött létre.

Az iskola ismét lehetőséget biztosit, hogy a kiállítás idején mindenki aki kedvet érez arra hogy profi körülmények között tanulja meg a pályamotorozást, jelentkezhessen a Tavasszal induló Mester Kurzusokra.

A versenysportról és a műszaki újdonságokról sem felejtkeztek meg a szervezők

A Team Suzuki hazánkban második alkalommal megrendezésre kerülő GSX-R kupáról bővebb tájékoztatást ad azon motorosoknak, akik ki szeretnék próbálni magukat a versenypályákon.

A Hungaroring Motorsport Iskola számára nagyon fontos a műszaki háttér, és a szerviz minősége. Ennek érdekében szerződést kötöttek az Olaszországi Texa céggel, amely márkafüggetlen motordiagnosztikai eszközök gyártásával foglalkozik. A műszerek főbb funkciói, gázelemzés, hibakeresés, motorfunkció mérés. A Hungaroring Motorsport Iskola az eszközök gyakorlati használat mellett, mint kizárólagos forgalmazója is megtalálható lesz a piacon.

Hungaroring Motorsport Iskola

ugrás fel