EST. 2002

Honda Super-Cub kartonból

Hihetetlen munkát végzet pár középiskolai hallgató Japánban, a Yawatahama Műszaki Gimnázium művészeti klubjában. A 9 tanuló egy Honda Super Cub C100 modellt készített el kartondobozokból. A kiválasztott motor a szigetország egyik legrégebbi és egyben legnépszerűbb működő modellje.

A művészeti foglalkozáson, a tanulok első sorban személyes alkotásokat készítenek. Most azonban összefogtak és együtt készítettek egy közös projektet, amivel azonnal díjat is nyertek egy megyei versenyen.

Itt figyelt fel a Honda az alkotásra és az alkotókra, no meg persze az ötletre. A Japán gyártó azonnal lecsapott az ötletre, és együttműködés keretében létrehozta a Smile Mission elnevezésű projektet. A program célja, hogy olyan Honda termékekről készített alkotásokat gyűjtsön össze, amit a lelkes használók maguk készítenek. Kikötések nincsenek, így lehet akár, festés, hímzés, szobor, üveg, agyagmunka, stb.

Tehát ha van valami frappáns ötlet és kivitelezés sem áll messze tőletek, akkor ezen a linken a megtaláljátok a Honda oldalát. Azért az alkotásról egy fotót kérjük nekik is küldjétek el.

ugrás fel