EST. 2002

Iannone tovább harcol

Az olasz versenyző Ibizán nyaralt gyönyörű kedvesével az argentin Belen Rodriguezzel ( modell és televíziós műsorvezető ).

Az események a Caberet-Lio előtt kezdődtek, ez az étterem népszerű a hírességek körében. Iannone és kedvese élvezték a műsort és mikor távoztak egy fényképész (paparazzi) követte őket motorkerékpárral, 700 méterrel arrébb Iannone és egy barátja kiszálltak a kocsiból és visszasétáltak a fotóshoz.

A lesifotós a következő képen írta le az eseményeket: Én tartottam a kormányt, hogy ne dőljek el, Iannone megragadott a nyakamnál fogva és azt mondta: „ Megöllek, hagyj bennünket békén”. Aztán kivette a kulcsot a motorból amin a lakáskulcsom is volt. Késöbb sikerült bejutnom a lakásba a lakótársamnak köszönhetően, másnap reggel mikor felébredtem erős nyaki fájdalmaim voltak. Elmentem egy kórházba, ahol azt mondták 7-10 nap közötti sérüléseket szenvedtem. Onnan egyből a rendőrségre mentem feljelentést tenni.

Arról nem sikerült információt szereznünk, hogy milyen büntetésre számíthat az olasz versenyző. Iannone életvitele gyakran kerül a média figyelmébe, legutoljára saját kocsijának hátsó üvegét kalapálta, mert benne hagyta a kulcsot.

fotó: http://tuttosu.virgilio.it

ugrás fel