EST. 2002

iBike Rider V2

A Wikimobi gyártó közreadta az új verziós iBike Rider érkeztét. A maga 220 ezer fölötti eladásával méltán tekinthetjük az egyik legnépszer?bb motoros-mobilkommunikációs kütyünek, azonban a fejlesztések nem állhatnak meg ezen a téren sem.

És ha igaz a hír, nem kicsit dobnak a wikimobisok, a soron következ? frissítés ugyanis lehet?vé teszi a motoros és motoros közötti korlátlan hatótávolságú beszédalapú kommunikációt – az iPhone, Android és Blackberry-kompatibilitáson túl az iBike Rider V2 lesz az els? VoIP-interfon, amelyre Vibert és Skype-ot installálhat az erre fogékony júzer.

Az új változat egy chipsettel és egy speciális mikrofonnal jön ki, továbbra is kompatibilis lesz iPhone-nal, Androiddal és Blackberry-vel. A Wikimobi egyel?re nem hazardírozza meg, hogy kompatibilitási listát bocsásson ki, hiszen „sok mobilgyártó folyvást változtatja a modellek egyes alkatrészeit”. Akinek viszont tetszik az ilyesmi, jóárasítva hozzájuthat: egy darab iBike Rider V2-t 49 euróért, két darabot 89 euróért adna a gyártó.

ugrás fel