EST. 2002

Ilyen lesz az új Gold Wing fara

Februárban adtuk hírül, hogy a Honda amerikai leányvállalata már idén bevezeti a tengerentúli piacon a luxus túramotor enyhén felújított, vérfrissített változatát, de mint az akkori cikkünkb?l kiderül, még a gyári sajtókommüniké sem mutatta meg az új Gold Winget hátulról.

Amerikai kollégáink jóvoltából azonban – akik már túl vannak a bemutató teszten – ezennel lerántjuk a leplet a Gold Wing fenekér?l, ami érdekes módon a frontnézettel ellentétben jócskán megváltozott.

Honda Gold Wing 2012

Nem olyan stílusos mint volt, de kétségtelenül kevésbé sérülékeny helyre került az új Gold Wing hátsó lámpája.

Elt?nt az oldaldobozokra rányúló, a fels? doboz lámpáinak formáival harmonizáló dupla hátsó lámpatest, helyette pedig ezt az élesebb, hegyesebb vonalakkal megrajzolt új, egyrészes, lapos lámpát kaptunk a rendszám fölé. Kéretik róla véleményt formálni, segítségül az elmaradhatatlan összehasonlítás:

Honda Gold Wing 2012

Honda Gold Wing 2012

Balra a mostani, jobbra az új. Melyik a szebb?
Kép: ultimatemotorcycling.com

Ami minket illet, nekünk a „régi” (Európában év végéig biztosan kapható) féklámpával volt kerek az Aranyszárny formája, a kicsit kidülled?, szintén két részre osztott els? fényszórókat juttatta eszünkbe. Ráadásul azon felül, hogy nem illik az összképbe, az új lámpára némi rosszindulattal még azt is rá lehetne fogni, hogy a bajor konkurenciától lesték el a formát. Vagy nem?

ugrás fel