EST. 2002

Ismét útra kelnek az Africa Twinek

A Honda Motor Europe örömmel jelenti be, hogy a 2017-ben kitalált Adventure Roads túrasorozat roppant kedvező fogadtatásra talált a motorosok körében, így 2019 márciusában útjára indulhat a következő csapat. A legendás japán vállalat munkatársai újfent életre szóló élményt ígérnek, ami nem meglepő, hiszen ezúttal Dél-Afrika legszebb tájain gurulhatnak végig a résztvevők.

Shot with DxO ONE

Az első Adventure Roads kalandon negyven szerencsés vehetett részt, ők nyolc nap alatt 3500 kilométert motoroztak Africa Twinekkel Oslo és Nordkapp (Európa legészakibb pontja) között. Útjuk az Északi-tenger partjával párhuzamosan kanyargott, így nemcsak a különleges kalandmotor nyújtotta vezetési élményt élvezhették, hanem a csodálatos látványt is.

Akárcsak az első alkalommal, most is negyvenen vágnak neki a távnak, a motor viszont más lesz, ezúttal ugyanis a 2018-as Africa Twin Adventure Sportsok repítik előre a társaságot.

A 3200 kilométeres túra Durbanból indul és Dél-Afrika keleti partján, többek között Lesothón át visz végig, egészen a csodaszép Cape Townig. A 12 nap során a lehető legváltozatosabb utakon és tájakon át haladhatnak majd a kalandorok, s a világ talán legszebb, legérdekesebb úti céljait ismerhetik meg.

Az Adventure Roads – 2019 természetesen „teljes ellátást” kínál, a szervezők a szállásról, a túravezetésről és a motorok karbantartásáról egyaránt gondoskodnak, a résztvevőknek csak annyi dolga van, hogy kikapcsolódjanak, motorozzanak és élvezzék az utazást. Az már csak hab a tortán, hogy tudásukat is bővíthetik, méghozzá a Honda HRC versenycsapat sztárpilótáinak segítségével.

Ha szeretne többet megtudni az Adventure Roads sorozatról, esetleg regisztrálna az útra, kérjük, keresse fel a www.hondaadventureroads.com címen található honlapot és/vagy töltse le az Adventure Roads Outline névre keresztelt dokumentumot a www.hondanews.eu-ról!

ugrás fel