EST. 2002

Jamie Hacking a Kawasakinál

A Yamahától kiebrudalt Jamie Hacking lesz Roger Lee Hayden társa a 2007-es AMA Gyorsasági sorozatban. Az elmúlt év Superstock és Supersport bajnoka már a 2006-os szezon vége előtt tudta, hogy feleslegessé vált a hangvillásoknál, de már akkor előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Kawasakival. Hacking célja, hogy megvédje bajnoki címét a 600-asok között az új ZX-6R-rel, valamint sikeres debütálás a Superbike kategóriában.

Roger Lee Hayden jelenti az állandóságot az együttesnél – negyedik évadját kezdi meg a zöldek kötelékében a legfiatalabb Hayden, aki ebben az idényben kiérdemelte az év újonca címet a tengerentúlon. Roger remekül kezdte az újonc Superbike szezonját, ám egy sajnálatos sérülés miatt, ki kellett hagynia az idény nagy részét. 2007-ben szeretné megmutatni valódi tehetségét a 23 esztendős owensboroi srác. Bátyja, Nicky világbajnoki címe, és a Valenciában szerzett MotoGP tapasztalatok segítségére lehetnek ebben a küldetésben.

Két ilyen agilis versenyzővel, és az új 600-as géppel sikeres évadnak nézünk elébe a Supersport kategóriában. Roger már megmutatta nekünk, hogy milyen gyors tud lenni a Superbike-ban is, Jamie tehetségéhez kérdés sem fér, ha megnézzük a 2006-os év eredményeit. Reméljük meg tudja védeni a bajnoki címét.” – nyilatkozta a csapat vezetője, Mike Preston.

ugrás fel