EST. 2002

Járatlan utakon – LimeRide Party augusztusban

A Kawasaki Lime Party nagy siker? megmozdulás minden év augusztusában a márka b?vkörében izgalmas programokkal és rengeteg látogatóval. Egy összejövetel, ahol találkozhatnak, kikapcsolódhatnak a Kawasaki szerelmesei, eltölthetnek egy napot régi és új barátok körében.

2014-ben megújul a rendezvény, „járatlan utakra” indul abban bízva, hogy az új forma több izgalmat és másfajta kihívást tartogat. A Kawasaki LimeRide Party kimozdul a megszokott keretek közül. Idén a résztvev?knek egy gyönyör? tájakon keresztülvezet? túra-útvonalat kell bejárniuk, és a túra során meghatározott pontokon feladatokat teljesíteniük. A kiindulópont a Nagysápon található Granárium Központ.

A rendezvény kaland- és élménytúra, melyen a részvétel a fontos, nem a gyorsaság. A nap végén, az esti jól megérdemelt eszem-iszom keretében nyereményeket sorsolnak ki azok a kalandorok között, akik minden feladatot teljesítettek.

Kawasaki LimeRide Party 2014

A Kawasaki LimeRide Party szeretettel várja a kawasakis és nem-kawasakis érdekl?d?ket egyaránt.
A rendezvény id?pontja augusztus 23. szombat.

Az eseményen való részvételhez regisztrációra szükség van. Információ és további részletek a márka oldalán: www.kawasaki.hu

Fotó: fastdates.com

ugrás fel