EST. 2002

Jól sikerült Talmáéknak az almeriai teszt

Talmácsi Gábor csapatával, a Prorace Teammel közösen is megkezdte a felkészülést az idei szezonra. A spanyolországi Circuito de Almeria pályán zajlott a tesztelés, ahol a h?mérséklet alkalmas volt a motorozásra, de a szél nagyon fújt. A mai napon például már több csapat is pihen? napot hirdetett a viharos szél miatt.


Talma csütörtökön és pénteken összesen 75 kört teljesített, több elektronikai beállítást is kipróbáltak és csapatával elégedetten zárták a két tesztnapot. Rövid pihen? után a munka jan. 22-23-án Jerezben folytatódik.

‘Egy számomra újabb ismeretlen pályát sikerült megismernem ezen a két napon, hiszen korábban még nem motoroztam itt. Neehéz, technikás pálya. Ráadásul hatalmas, orkánerej? szél fújt mindkét nap, ami egyes kanyarokban nagyon zavaró volt. Az elektronikai beállításokkal sokkal magasabb szinten vagyunk az el?z? évhez képest.’

‘Az id?járás viszontagságai ellenére is sikerült egy versenyszimulációt motorozni és a használt gumikon is tudtam tartani a jó körid?ket. Ez pedig szintén egy fontos dolog ebben a géposztályban. Most három nap pihen? következik, majd Jerezben folytatjuk’ – mondta Talma.

ugrás fel