EST. 2002

Justin Bieber X Vespa – Italian Style Meets California Cool

Már megszokhattuk, hogy a Vespa időről időre, olyan hírességek nevével fémjelzett dedikált modelleket készít, mint Giorgio Armani, Christian Dior, vagy éppen Sean Wotherspoon.

A popsztár Justin Bieber is kreált egy modellt, amely meglepően letisztult egy előadóművészhez képest. A motor minden eleme, de még az ülés és a tükrök is fehér színűek. A motortakaró idomon látható fehér lángnyelvek között tűnik fel a sztár saját kezű aláírása.

A Justin Bieber Vespa X elérhető lesz 50, 125, 150 cm3-es modelleknél is. A sorozatban a motoron kívül olyan dedikált kiegészítők közül vásárolhatunk, mint a jet sisak, kesztyű, vagy táska.

„ Valahol Európában ültem először Vespán. Emlékszem amikor megláttam arra gondoltam, hogy ki szeretném próbálni. Szeretem a Vespát és nagyon jó egy ilyen márkával dolgozni. Az, hogy képes vagyok kifejezni magam, akár művészeten, zenén, vizuális médián, vagy esztétikán keresztül, semmiből alkotni valamit, ami Önmagam része. Végső soron az alkotás és tervezés során mindig az a cél, hogy egyedi, személyes hatást hozzunk létre.”

A limitált sorozat 2022. április 20-tól lesz előrendelhető.

 

ugrás fel