EST. 2002

Kappa KS604 fűthető kézzsák

A Kappa a 2019-es EICMA-n mutatta be az egyik legokosabb újdonságát azoknak, akik télen is szeretnek – vagy kényszerülnek – motorra ülni. Az idei évben megjelent fűthető kézzsák robogókon és nagymotoron is egyaránt használható az univerzális kialakításának köszönhetően.

A kézzsák alapvetően egy dupla védelmi rendszert kínál a legzordabb időjárási körülményekkel szemben. Egyfelől hagyományos, a hideg levegőt nem áteresztő kézköpönyegként funkcionál, ami alatt a kezelőszervek használata ugyanolyan ideális és szabad marad, akárcsak nyáron. Másrészt a fűthető kialakítása miatt akár a legnagyobb hidegben is hatékonyan használható akár egy vékony kesztyűvel is kombinálva, ami nagy könnyebbség akkor, ha sok megállásra kényszerül a téli motoros.

A fűtőszálak egyszerűen üzemeltethetőek, hiszen minden motorral, amelyik rendelkezik valamilyen 12V-os aljzattal vagy szivargyújtóval, azzal kompatibilis, de akár az akkumulátor közvetlen kivezetésére is kapcsolható. A fűtés erőssége 4 fokozatban állítható, amelynek köszönhetően a Kappa KS604 40%, 60%, 80% vagy éppen 100%-on üzemel, igazodva a külső körülményekhez. Legmagasabb fokozaton pedig akár 3 perc alatt teljesen felfűti a zsák belsejét, ami rendkívül hatékonyan védi használóját, nem engedve, hogy az ujjai elgémberedjenek.

ugrás fel