EST. 2002

A Nagy Lajos király úti MotorOázis motorosboltban kiemelt figyelmet és jelentős kedvezményt kapnak a robogós, motoros futárok.

Robogós/motoros futárok, figyelem! Ha egy olyan helyet kerestek, ahol széles választékban kaptok alkatrészeket, kiegészítőket, felszereléseket, akkor érdemes betérni a Bosnyák tértől nem messze található MotorOázis üzletébe.

Amellett, hogy mindent megtaláltok, amire egy futár munkaeszközéhez és annak karbantartásához szükség lehet, az üzlet kiemelten honorálja kemény munkátokat: nem kevesebb mint 15% kedvezményt biztosítanak alkatrészekre (pl. fék- és kuplungkarok, tükrök, olaj és olajszűrő, láncszett, stb.), kiegészítőkre (láncok, zárak, táskák, GPS-tartók, stb.), valamint felszerelésekre (ruházat, csizma, kesztyű, bukósisak stb.) – vagyis mindenre, amire egy folyamatosan úton lévő robogós vagy motoros futárnak szüksége lehet.

Látogassatok el hozzájuk, éljetek a lehetőséggel!

MotorOázis – 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 138. (a Bosnyák tér mellett)

+36308452545

Nyitva: H-P 09:00-18:00, Szo. 09:00-13:00

 

(A kedvezmény bármely futár számára igénybe vehető – kerékpárosoknak is –, érvényesítésének feltétele a céges applikáció vagy bármilyen, a tényleges munkaviszonyt igazoló papír bemutatása a vásárlás során.)

ugrás fel