EST. 2002

Kémfotókon az új Triumph Rocket

Három hete mi is beszámoltunk róla, hogy teljesen új Rocket érkezik a Brit szigetről. A projekt tesztelési fázisba ért mivel közúton kapták lencsevégre az itt látható prototípusokat. Ahogy sejteni lehetett a masszív blokkot 2.5 literre bővítették.

A kipufogó rendszer három rövidre vágott dobba végződik, kettő a motor jobboldalára egy a baloldalára szerelve. A váz izgalmas fejlesztésen ment keresztül, amivel valószínű fontos kilókat faragtak le az összsúlyból. Középen maga a motor blokk a teherviselő elem, erre csatlakozik az  hátsó egyoldalú lengőkar.

 

Technikai fronton várhatjuk az igazi tűzijátékot: dőlés érzékelővel összekötött kipörgés gátló, kanyar ABS, gyors váltó és a Scrambler 1200-ról ismert TFT műszerfal integrált Google maps és GoPro eléréssel.

 

A képeken nem látható utas ülés, lehet, hogy a Speedmasterhez hasonlóan külön felrakható hátsó üléssel tervezik, a lábtartó is különbözik a marketing rajzokon láthatótól, valószínű kombinálható lesz a lábtámaszok pozíciója. A Triumph január 21.-re ígérté a hivatalos bejelentést.

Via motorcycle.com

ugrás fel