EST. 2002

Kenobi mester újra motorra ülne

A hírek szerint Ewan McGregor egy id?re ismét félre kívánja tenni hollywoodi életét, hogy újra egy kiadós motoros túrára menjen – de hogy ezúttal merre tart, vagy mik a tervei, arról még hallgat.

Az újkori Star Wars filmek fiatal Obi-Wan Kenobija 2004-ben állt össze motoros haverjával és színész pajtásával, Charlie Boormannal, hogy maratoni motoros kiránduláson vegyenek részt. Londonból New Yorkig motoroztak négy hónap alatt, BMW R 1200 GS Adventure-jeikkel összesen 35000 kilométert tettek meg, leforgatták a Long Way Round cím? tévésorozatot, illetve egy könyv is született ugyanezzel a címmel.

Most ismét motorra kívánkozik Ewan, azonnal indul is, amint ‘letudja’ feleségével, Eve Mavrakisszal és közös gyermekeikkel tervezett családi nyaralásukat. „Az utóbbi id?ben nagyon sokat dolgoztam, és bevallom, ismét eluralkodott rajtam a mehetnék.” – nyilatkozta terveir?l McGregor. „A Long Way-sorozat BMW-i még megvannak, s?t, sajátomra még egy oldalkocsit is felszereltem, úgyhogy ezúttal végre magammal vihetem Sid kutyámat is. Nyáron elviszem nyaralni a családot, de utána jó lenne azonnal útnak indulni. Fantasztikus lesz újra motorosruhát és motoros szemüveget húzni!”

Széles utat kívánunk, kedves Ewan! Egy oldalkocsis GS-sel szükséged is lesz rá…

ugrás fel