EST. 2002

Keréktengely Technokolból

A japánok imádnak papírt hajtogatni, ezt az origami óta tudja mindenki, újabb bizonyítékot a gyártó „Fun from Yamaha” oldalán találtunk: játsszunk hajtogatós-ragasztgatóst!

Néhány éve jelentek meg ezek a papír Yamahák a gyártó japán weboldalán, sikerük azonnali volt, mindenki hirtelen Technokol Rapidot ragadott, és nekiállt Yamahát hajtogatni, több-kevesebb sikerrel.

Mi magunk is nekivágtunk egy 50. évfordulós M1 létrehozásának anno, de egy figyelmetlenül összerámolt költöz?doboz miatt a félkész MotoGP versenymotor megmenthetetlenül összegy?r?dött. Ez annyira megviselt minket, hogy azóta sem próbálkoztunk, pedig a kihívás kecsegtet?.

De most lehet, hogy újra nekivágunk, a legújabb letölthet? papír-yamaha ugyanis egy új VMax, amit [mi] nagyon szeretünk. Ráadásul már Ultra Realistic-ben nyomják a pdf-eket, tehát a papírmotorok olyan életh?ek, mint még soha, ezért kivágásuk, hajtogatásuk, és az alkotóelemek összeragasztása több id?t és ügyességet igényel, de a türelmes, precíz alkotás élménye miatt persze megéri, és még terápiás hatása is van. Ollóra, Technokolra fel!

A papír Yamahákat (és papír Yamaha-állatkákat!!) keresd a Yamaha Paper Craft weboldalon!

ugrás fel