EST. 2002

KTM RC390 R homologizált verseny verzió

A KTM ismét átgondolta a 390 verseny motorját ami a Supersport 300-as versenysorozatra lett kihegyezve. Ez a sorozat a Superbike egyik betét futama és igazi ugródeszka azon versenyzőknek akik később Moto2 vagy Moto3 sorozatokban szeretnének versenyezni. Tavaly Marc García nyerte a sorozatot de külön érdekesség, hogy Ana Carrasco is itt nyerte első VB futamát tavaly és ezzel megszerezte a hölgyek első győzelmét is. Idén egy másik hölgy is indul a sorozatban Maria Herrera személyében.

Ha szeretnétek egy ilyen futamon elindulni semmi mást nem kell tenni csak lecsapni az 500 darabos készlet egyikére aminek az előreláthatólag 8500 euró lesz az ára. A motor idomaira felkerültek a lobogók és egy átdolgozott felül vezetett Akrapovic verseny rendszer is része az új verziónak.

A verseny Kit már nehezebb feladat mert az A2-ből csak 200 darab készül eladásra így itt még gyorsabbnak kell lenni de cserébe már ott is vagyunk a pálya kapujában. Persze még sok szervezés és szerelés vár ránk de a lehetőség adott mert a Kit teljes mértékben engedélyezett a versenyzésre. A Kit ára 2500 euró.

ugrás fel