EST. 2002

Különleges Honda Karaván érkezik a Wheels & Wawes fesztiválra

A rendezvénynek a franciaországi Biarritz ad otthont évről évre. A különleges rendezvény a motorosok, deszkások és szörfösök között teremt kapcsolatot. A résztvevők, szörf- és flat track versenyeken , koncerteken vehetnek részt, illetve egyedi motorkerékpár kiállításokat is megtekinthetnek.

A Honda az idén egy különleges 12 motorból álló custom kiállítást mutat be, melynek apropója, hogy a japán gyártó idén ünnepli a CB750 piaci bevezetésének 50. évfordulóját.

A Honda kiállítási területén három egyedi építésű CB1000R is helyet kap, ezek a spanyol Dream Garage custom motoroknak kiírt versenyén álltak rajthoz. A Hakuba Motostól érkező, Alfredo névre keresztelt átépítést például Freddie Spencer CB1000R-je inspirálta, műszaki színvonaláról pedig sokat elárul, hogy ott lesz a Jaizkibel hegységbe vezető Punks Peak futamon, amivel az ötnapos fesztivál kezdetét veszi.

Alfredo

Svájcot két nagyon különböző CB1000R képviseli Franciaországban. Egyikük CB1000R-adical fantázianéven, a Fuhrer Moto és Gannet Design munkájaként látott napvilágot, agresszív megjelenését Walter Oberli terepmintás fényezése és a Rotobox karbonkerék-garnitúrája teszi teljessé. Közvetlenül szomszédságában állítják közszemlére az Africa Four CRF1000R-t, ami a jelenleg forgalmazott Honda motorkerékpárok egyedi megoldásait vonja össze, s olyan részletek varázsolják igazán különlegessé, mint az aranyszínű felnigarnitúra, a CRF450R-fejidom vagy a HRC-témájú fényezés.

.
CB1000R-adical

A Honda Italy három motort hoz Biarritzba, melyek közül aligha nem az aranyba öltöztetett, álomszép „The Tribute” a legérdekesebb – tervezőit az 1969-es CB750 eredeti színei ihlették.
Franciaországból négy egyedi CB1000R sereglik össze a Honda standjára, ezek közül egy a biarritzi 3C Motos motorkerékpár-kereskedés szakembereinek munkája. Feketére fényezett alkatrészeivel vélhetően a W&W egyik legfeltűnőbb szereplője lesz. Bővebb információért és – a 12 CB1000R-ről készült – további fényképekért, kérjük, keresse fel a www.hondanews.eu honlapot.

 

ugrás fel