EST. 2002

Leépít a Piaggio

Eddig a Piaggio Group szárnyai alá tartozó motorkerékpár márkákat két cég, a Mille Motor Kft. (Aprilia, Derbi, Moto Guzzi), és a Moto Italia Kft. (Gilera, Piaggio, Vespa) képviselte Magyarországon, az olaszok döntése alapján azonban a hat gyártó motorjait és robogóit ezentúl egy helyen, a Mille Motornál és viszonteladói hálózatában találjátok meg.

A három robogós márka eddigi import?rénél, a Moto Italiánál egyel?re nem tisztázott, hogy viszonteladóként illetve szervizükkel folytatják-e a munkát, valamint az ? eddigi dealerhálózatuk sorsa is kérdéses még, de valószín?leg ahol eddig is lehetett kapni Aprilia, Derbi, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio vagy Vespa motorkerékpárokat, ott továbbra is lehet majd. Legalábbis kishazánk törékeny és a pénzügyi krach óta igencsak labilis lábakon álló motorpiacának nevében nagyon reméljük, hogy így lesz…

Piaggio Ape Calessinót (fent), és az összes többi Aprilia, Derbi, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio és Vespa modellt ezentúl a Mille Motor Kft. viszonteladóinál keressétek!

ugrás fel