EST. 2002

Leon Haslam hosszabbított a BMW-vel

Ahogyan azt sejteni lehetett, Leon Haslam hosszabbított a Team BMW Motorrad Motorsport csapattal, azaz a gyári BMW-vel a Superbike-ban. A Nürburgringen ötödik illetve kilencedik helyet ért el – ez idén jónak számít az S1000RR-rel – , és mivel a csapatban alapvet?en jó a hangulat és a körülmények is megfelel?ek a továbblépésre, Leon úgy látta, érdemes maradni. A szerz?dést egy évvel hosszabbították meg.

‘Nagyon boldog vagyok, hogy folytathatjuk a közös munkát a BMW-vel, maximálisan bízom ebben a projektben és alig várom, hogy 2012 legyen és újra harcolhassunk, reményeim szerint a bajnoki címért.’

‘Most azonban még az idei három nagydíjra kell figyelnünk, bízom benne, hogy sikerül felszálló ágba kerülni és egyre jobb eredményekkel zárni a szezont’ – mondta Haslam, aki nemsokára apuka lesz – és akinek idei legjobb helyezései egy ausztráliai és egy monzai harmadik hely, jelenleg a pilóták összetettjének ötödik helyén áll. Imolában a hónap végén folytathatja a pontgy?jtést – azon a pályán, ahol tavaly végleg elfüstöltek a bajnoki esélyei. 

ugrás fel