EST. 2002

Limitált szériás Burt Munro cuccok az Indiantól

Ha láttad A világ leggyorsabb Indianja cím? filmet, azonnal érted, miért tökjó, hogy az Indian limitált szériás póló/pulóver sorozatot ad ki Burt Munro tiszteletére. Ha nem láttad, gyorsan pótold, mert a film Anthony Hopkins f?szerelésével nem motoros szemmel nézve is különleges, mélyenszántó alkotás.

Az új-zélandi származású Munro álma az volt, hogy megdöntse a motoros sebesség világrekordot Indian motorján, ami számos megpróbáltatás után sikerült is neki – err?l szól a film. Bár már közel 40 éve nincs köztünk, a rekordot a mai napig ? tartja, a hivatalos csúcsa 305,89 km/h, a nemhivatalos 331 km/h.

Az Indian most Spirit of Munro néven korlátozott ideig rendelhet? kollekcióval rukkolt el?. A pólók, ujjatlan pólók, pulóverek Amerikában készülnek. Május 31-ig rendelhet?k, ezután kezdik meg a gyártást, azt ígérik, hat hét múlva mindenki megkapja az elkészült cuccát, lakjon bárhol a világon.

Burt Munro Indian motorcycle

Az árak 20 és 38 Euro között mozognak, plusz a szállítás, de érdemes összefogni barátokkal, és együtt rendelni az amúgy elég klassznak t?n? kollekcióból, úgy olcsóbb.

ugrás fel