EST. 2002

Lorenzo, a Ferrari és az Abu Dhabi endurance örömei

Jorge Lorenzo hétvégi részvételét a Gulf 12 Hours endurance autóversenyen Abu Dhabiban nem tartottuk volna többnek a mallorcai yamahás kötelez? fellépésénél, amivel a Monsternek az egész éves támogatás fejében tartozik. (Persze ahhoz szerencsés csillagzat alatt kell születni, hogy valakinek az legyen a kötelez? házi feladat, hogy egy Ferrari 458 GT3 Challenge Evóban rajthoz álljon egy endurance versenyen.)

Jorge Lorenzo Gulf 12 Hours 2014

Jorge a svájci Kessel Racing team tagjaként egy ausztrál, egy angol és egy olasz pilótával vett részt a szombaton már negyedik alkalommal megrendezett, két hatórás etapból álló versenyen. Facebook oldala szerint kategóriájukban ?k lettek az els?k, amihez ezúton is gratulálunk, amit azonban érdemes megfigyelni, az Senor Lorenzo testbeszéde a dobogón. Annyira t?nik boldognak a fényképen, mint akinek épp most húzták ki a bölcsességfogát, és az ezért járó elismerést veszi át.

Jorge Lorenzo Gulf 12 Hours 2014

Nem tudjuk nem párhuzamba állítani Valentino Rossival, aki nem csak nagyságrendekkel jobb autóversenyz? – amihez persze hozzátartozik, hogy ?t érdekli és csinálja is, míg Lorenzónak ez volt az els? igazi autóversenye -, de ha ? állna így a dobogó legfels? fokán, mindenki tudná, hogy valami nagy baj van.

Hajrá, Jorge, boldog karácsonyt, és több örömöt az új évre!

Fotó: facebook.com/Jorge.Lorenzo.Official

ugrás fel