EST. 2002

Lorenzo, Kiszel Tünde nyomdokain

Egy macsónak is lehet szíve! A mindig kemény, Clint Eastwoodi homlokráncolásáról is ismert Lorenzo egyre többet vállal társadalmi szerepet a tizedmásodpercek hajhászása, a csillogás, és a huszonikszkörös izzadsággal kevered? pezsg? gyomorforgató szagától távol.

Jorge Lorenzo hazájában sokkal inkább közszerepl?, mint motorversenyz?. Divatcégeknek pózol, ha úgy tartja kedve – persze csak akkor, ha elégséges számú nulla követ valamely természetes számot a nevére kiállítandó csekken. Láthattuk már egy szürreális kosztümös szappanopera epizódszerepl?jeként, gyakori vendége a spanyol kereskedelmi tévék szórakoztató m?sorainak, és ha ezek után is marad egy kis energiája, jótékonykodik is.

Ez mostani apropó már a második a vice-világbajnok életében. Tavaly leukémiás gyerekek kedvéért pózolt a kamerák el?tt, most pedig Down-kóros csöppségeken szakadt meg a szíve. Ha nem is egy Donatellácska kaliber? celeb-gyerekkel örökítették meg a derék Jorge-t, az Oscar Fernandez Orengo által készített sorozat legalább annyira bens?séges lett, mint az utánozhatatlan mosolyú Kiszel Tünde és csemetéjének viszonya a legjobban sikerült fali kalendáriumaikon.

Tüncink megnyugodhat, a spanyol motorvirtuóznak eszében sincs letaszítani ?t a falinaptár piac csúcsáról, mást fosztana ? már meg a koronától, de arra még egy kicsit várnai kell. Hogy melyik hónapot nyerte meg Lorenzo, arról nincsenek információink. A leghíresebb spanyol celebeket magába olvasztó kalendáriumot hat euróért árulják Spanyolországban.

ugrás fel