EST. 2002

LSL fék és kuplungkarok

A német LSL Motorradtechnik igyekszik nem csak szép, de funkcionális kiegészít? alkatrészeket gyártani – példának kiválóak az állítható LSL kuplung- és fékkarok.

Az összes termék az LSL központban terveztetik, teszteltetik és gyárttatik, akik ugye németek – a fojtogató precizitásukról szóló poént ide tessék beilleszteni – ráadásul nem csak holmi optikai tuningok ezek, ergonómiai problémák is orvosolhatók velük.

Minden LSL-kar eltér? pozíciót ad, mint amilyenben a gyári karok álltak: a kuplungkarok a gyárihoz képest négy közelebbi és egy távolabbi pozícióba állíthatók, a fékkarok szintén, csak fordítva: ott egy közelebbi és négy távolabbi pozíció közül választhatunk.

Maga az excenteres állító mechanizmusok egyébként úgy vannak megtervezve, hogy egy ujjal is könnyen használhatóak legyenek, az állító tárcsa pedig egy különösen kemény bevonatot kap és a golyós csapágynak köszönhet?en könnyen állítható, így elkopni, de legalábbis id? el?tt kikopni és emiatt a kar lötyögni sosem fog. Ezt a tengelyek bronz perselye is szavatolja.

És persze az összes LSL-termék és alkatrész Németországban készül, természetesen TÜV-min?ségben és bizonyítvánnyal!

Az LSL fék és kuplung karok megvásárolhatóak a gyárival megegyez?, és 2 cm-rel rövidített változatban arany, ezüst és fekete színben – Ára: 24.990 Ft.


X-Bike

1161 Budapest, Csömöri u. 157.
Telefon: 405-6653
www.x-bike.hu

ugrás fel