EST. 2002

Május 1-től kapható a kedvezményes havi motoros e-matrica!

Megérkezett a havi matrica amit jó ideje várunk, a napos verzióról még nem született döntés. Sokan felvetik, hogy az egy nyomon haladó járművek után Európábansko helyen nem kell fizetni az autópályákon. Valóban vannak ilyen országok, például a szomszédos Szlovákia. De az ellenkezőjére is van példa, Olaszországban teljes értékű útdíjat kell fizetni míg Franciaországban csak akkor kapunk kedvezményt ha a fizető kapuknál a legszélső kaput választjuk, itt fizethetünk csökkentett összeget.

A tesztmotor.hu kezdeményezésére a peticio.hu oldalon találtok egy aláírás gyűjtést aminek célja a matrica rendszer átgondolása. Azt sajnos nem tudtuk megállapítani, hogy mikori a petico de jelenleg is aktív és ezeket az összegeket szeretnék elérni:

1 napos >> Heti (10 napos) >> Havi >> Éves orsz. >> Megyei

D1M (motor)
250 Ft >> 1.470 Ft >> 2.390 Ft >> 10.745 Ft >> 1.250 Ft

Addig is itt a kedvezményes havi matrica 2500 forintos áron ami hamarosan kapható.

Kedvezményes havi matrica bevezetése motorosok részére 2018. május 1-től!

A motorkerékpárt használók számára ismert, hogy a heti matricát eddig is fél áron vásárolhatták meg. Az évközi jogszabályváltozás lehetővé teszi a motoros szezon kezdetére a kedvezményes havi jogosultság megvásárlását is. Az új termék ára bruttó 2500 forint lesz.

ugrás fel