EST. 2002

Marc Marquez és Dani Pedrosa triálozni tanulnak

A két MotoGP klasszis nem is akárkit?l kapott útmutatást a motorozás eme különös világába. Az abszolút bajnok Toni Bou és csapattársa, Takahisa Fujinami segítette a gyorsaságis kollegákat. Toni, aki szerkeszt?ségünk egyik nagy példaképe annyi vb-t nyert már, hogy számolni is teljesen felesleges. ? az a versenyz?, akinél nem az eredmény számít, hanem az a tény, hogy hány évig gyönyörködhetünk még különleges technikájában.

Marquez és Pedrosa egyértelm?en élvezték az ultrakönnyü triálmotorok nyújtotta szabadságot. Kíváncsian várjuk, hogy vajon az Urak viszonozzák-e a meghívást és láthatjuk-e a két triálos fenomént egy spanyol GP-pályán körözni.

Marquez egyébként szinte minden létez? formában vezet a téli felkészülése idején. Pár hete épp, hogy nem nyerte meg Superprestigio Dirt Track versenyt amir?l a teljes futamot megtekinthetitek a cikkben. Emelett, folyamatosan versenyez különböz? rally kategóriákban. 

Ha valakinek megtetszett a triált és szeretné látni Toni Bou-t motorozni annak FIM Trial World Championship cim? cikkünket amiben rengeteg videó segít bemutatni a sportág szépségeit.

 

ugrás fel