EST. 2002

Maverick és a Kawasaki visszatér

Megjelent az új Top Gun előzetes, a rövid videóban egy pillanatra látható a Kawasaki GPZ900R modell is. A motor még az első részben kapott komoly szerepet, a lázadó fiatal repűlőgép pilóta életében.

Azóta eltelt 30 év de Maverick maradt a motoroknál, az új részben a világ talán leggyorsabb sportmotorja egy Kawasaki H2 R nyergében láthatjuk. Ha sikerült jól azonosítanunk a modellt. A különleges kiadás ára jelenleg 55.000 dollár.

A hírek szerint, a film marketing kampányának az egyik fontos eleme, hogy a Kawasaki kihív egy vadászgépet gyorsulni. Nem ez lenne az első ilyen eset a történelemben, az Aprilia évekig rendszeresen versenyzett az olasz légierő repülőivel. Az adatok alapján földön nem sok esélye van egy vadászgépnek. Persze kérdés, hogy ki fogja vezetni a motort? Tom Cruise, a főszerepet alakító színész több filmjében is szívesen motorozott. Legutoljára BMW motorokon láthattuk, a Mission Impossible több részében is.

A zseniális török versenyező Sofuoglu, ezzel a modellel hasított egy kellemes 400 km/h sebességet hazája leghosszabb hídján.

A film 2020-ra érkezhet meg a hazai forgalmazóhoz.

ugrás fel