EST. 2002

Max Biaggi: küszöbön a visszavonulás?

Mind a mai napig nem vallott Max Biaggi, az idei év superbike-os világbajnoka a folytatásról. Semmi nem támasztja alá ugyanis hivatalosan, hogy Maxi jöv?re is síkra szállna vb-címe megvédése érdekében – legalább ugyanennyire benne van a pakliban az, hogy egyszer?en szögre akasztja a bukót, és hatszoros világbajnokként, a csúcson hagyja abba pályafutását.

Nem sokáig kell már bizonytalanságban élnünk, a Kalóz ugyanis nagyszabású sajtótájékoztatót hívott össze november hetedikére (szerda), délután öt órára. Ennek helyszíne a vallelungai versenypálya lesz, a legendás ring, ahol tinédzserként Biaggi karrierje elindult.

Miután Biaggi elhódította az idei címet Magny Cours-ban, múlt hónapban részt vett az Apriliával az aragóni tesztelésen múlt hónapban, és végigcsinálta az összes hivatalos ünneplési ceremóniát is – egyvalami azonban mindeddig elmaradt: nincs hivatalos meger?sítés arról, hogy folytatná a versenyzést az Apriliával. Nyilvánosan ugyan többször mondta, hogy szívesen folytatná a motorozást 2013-ban, mondani azonban bármit lehet – a vallelungai találkozó összehívásának módja mindenesetre több, mint gyanús.

ugrás fel