Hirdetés
Kezdőoldal Magazin Még a végén a Buell is megmenekül?

Még a végén a Buell is megmenekül?

Hirdetés

A Harley-Davidson múlt heti bejelentésére a Walworth County Economic Development Alliance tagjai azonnal felkapták a fejüket, mert állítólag ?k bizony tudnának mit kezdeni a Buellel, ha az amerikai sportmotor gyártó valóban nem kell a Harley-Davidsonnak. És hát nem kell nekik.

A HD-Buell-MV tengely mentén ébred? hullámok ismét jó híreket hoznak: talán mégsem marad világunk Buell motorkerékpárok nélkül. A Madison, Milwaukee, Chicago háromszög iparának keresztapái (a WCEDA), amilyen hamarjában csak lehetséges, asztal mellé ülnek Erik Buellel, letisztázni a Buell Motorcycles megvásárlásának lehet?ségeit és részleteit, az ajánlatot pedig ezüst tálcán kívánják a H-D elé terjeszteni.

Amennyiben a WCEDA valóban rendelkezik a szükséges anyagiakkal, úgy a Buell East Troy-i üzemében dolgozó 180 beosztottnak van még miben reménykedni, a Föld motorkerékpár gyártásának egyik ékköve pedig megmenekülhet a kihalás el?l. Már csak a Harley-Davidson szándékai ismeretlenek, de ha a gazdasági világválság kegyetlen infernójában egyre kormosabbra ég? amerikai nagyvállalat vezet?ib?l nem párolgott még ki a józan ész, szerintünk nincs akadálya a Buell jogainak HD-n kívülre vándorlásának.