EST. 2002

Megújult a Full-Gas Racing Team honlapja

Mint arról korábban már hírt adtunk, a Full-Gas Racing Team nevezését elfogadta a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség a Superstock 1000 Világkupára, így a magyar motorsport történetében el?ször találkozhatunk honi egységgel egy nívós világbajnoki sorozaton.

Professzionális csapathoz pedig professzionális, minden igényt kiszolgáló weblap dukál ebben a felgyorsult világban. A csapat hivatalos honlapja alapos ráncfelvarráson esett át úgy megjelenésben, mint tartalom-szolgáltatásban. Letisztult és könnyen átlátható struktúrával várja látogatóit a portál: a csapattal kapcsolatos legfrissebb hírek, az egység valamennyi tagjának (szám szerint 10) bemutatkozása, részletes m?szaki leírás a motorokról, eredmények, versenynaptár, vagy akár a multimédiás galéria (videó és kép) egy kattintással elérhet?. Akkor mire vársz?! Klikkelj a www.fullgasracingteam.hu – ra!

A csapattal minden érdekl?d? személyesen is találkozhat a 6. Nemzetközi Motorkerékpár Szakkiállításon, a Hungexpo A pavilonjában. A Magyar Suzuki standja mellett látható lesz a stock vb-s csapatszállító teherautó, a két világkupás motor és tulajdonosaik (Kispataki Viktor és Németh Balázs) valamint a Bódis kipufogók széles választéka.

ugrás fel