EST. 2002

Milla Jovovich oldalára fektetett egy BMW R NineT-t

Nemrég kezd?dött Londonban a ‘Survivor’ cím? thriller forgatása, melyben többek között Milla Jovovich is játszik. A film szinte már megszokott módon egy összesküvésre épül, és Milla mellett játszik benne Pierce Brosnan, Angela Bassett és Emma Thompson is.

Milla Jovovich a filmben egy BMW R NineT-val motorozik. A színészn? – aki egyébként nagy kedvencünk – korábban több filmben vállalt olyan szerepet, ahol a motor aktív része volt az általa játszott karakternek.

Külön értékeljük, hogy a színészn? nem adta át a motoros jelenetek nagy részét kaszkad?röknek, hanem ? maga gyakorolja a motor kezelését. A most látható videóban lassításnál veszíti el uralmát a BMW felett és fekteti le a földre. A videó elején kis sebességel is jól kezeli a NineT-t, így ezt a kisebb hibát leszámítva élvezet lesz ?t viszontlátni a filmben. 

Milla gyönyör? n?, aki intelligens és ráadásul motorozik. Reméljük, minél nagyobb körben mernek majd a hölgyek motorra ülni, és megérezni mindazt a szabadságot, amit a motorozás jelent. 

Az pedig, hogy az ember esetleg eld?l vagy elesik, még a legjobbakkal is megesik. Milla egyéniségét mutatja, hogy maga töltötte fel a videót a Facebook oldalára. 

A teljesség igénye nélkül íme pár fotó a színészn?/modell korábbi munkáiból, ahol motorral dolgozott:

Milla Jovovich BMW  

Milla Jovovich BMW  

Milla Jovovich BMW  

Milla Jovovich BMW  

ugrás fel