EST. 2002

A legforróbb napokon is lehet élmény a gurulás! Clover Light-Pro motorosnadrág

Magas fokú védelmet, rugalmasságot és kiemelkedően jó szellőzést biztosít a Clover háromévszakos technikai túranadrágja, mely melegben és csapadékos időben is megállja a helyét.

Nyáron az ember mit sem kíván kevésbé, mint hogy egy vastag, meleg, nem szellőző ruhadarabot kelljen viselnie. Ilyenkor legszívesebben egy szál rövidnadrágban pattannánk motorra, de ez biztonsági szempontból nem épp a legjobb döntés. Ám van köztes megoldás! Egy kifejezetten a melegebb évszakokra tervezett nadrágban a legforróbb napokon is lehet élmény a motorozás.

Ezeknek a felszereléseknek a magas fokú védelem mellett elegendő mozgásteret és persze kiemelkedően jó szellőzést is kell biztosítaniuk, hogy a legfülledtebb időben is „viselhetőek” legyenek. A Clover Light-Pro 3 nadrágok mindhárom kritériumnak megfelelnek, sőt még annál is többnek!

A manapság tapasztalható változékony időjárás mellett nem elhanyagolható, hogy 100%-ig vízálló, háromévszakos (tavasz-nyár-ősz) technikai túranadrágról beszélhetünk, mely két különálló rétegből áll: magából a nadrágból és az egy mozdulattal kivehető, vízálló „Aquazone” membránból.

A nadrág külső rétege erősített Ballistic (Duratek-4, Duratek-4+Ripstop) anyagból készült, felülete vízlepergető. A négy szabályozható szellőzőpanel (a combon és a térdprotektor alatt) szavatolja a kiváló légáramlást a nadrágon belülre. A térdhajlaton található rugalmas harmonikapanel szabadabb, kényelmesebb mozgást biztosít, ugyancsak a komfortot fokozza, hogy a megannyi cipzár és tépőzár segítségével teljes mértékben személyre szabható a nadrág.

A két elülső zsebbe belefér, aminek az út során kéznél kell lennie, az elöl és hátul felvarrt fényvisszaverő betétek pedig javítják a láthatóságot.

Természetesen a nadrág CE minősítésű térdprotektorral, valamint szivacs csípőcsont-protektorral felszerelt. Ha valaki még nagyobb biztonságra vágyna, pluszban felszerelheti CE-szabvány csípőprotektorral is a terméket. A nadrág 360 fokban összecipzározható a hozzáillő Clover kabátokkal.

A Light-Pro 3 két színben (fekete és szürke), férfi és női kivitelben, normál és short (7 cm-rel rövidített) szárral is elérhető.

Nézd meg, próbáld fel a MotorOázis üzletében!

 

ugrás fel