EST. 2002

Miranda Kerr igazi motoros angyal

„Vajon elvihetem egy körre?”

A 31 éves ausztrál modellr?l a fotózáson derült ki, hogy tapasztalt motoros. Ötévesen kezdett motorozni a család Gunnedah-ban, Ausztráliában lév? farmján. „Csak egy kis PW50-essel a nagyszüleim pajtája körül. Nagyon jó motorozni, a szabadság érzése” – árulta el a Net-a-Porter-nak adott interjúban.

 

 

Miranda nem vált ?rült sebességfügg?vé, mindig inkább az óvatos típus volt. „Nem voltam vad, vagy ilyesmi. Csak szerettem a szelet érezni az arcomon.”

A modellt édesapja, John Kerr vezette be a motorozás világába, aki motorversenyz? volt, és jelenleg is jó néhány kétkerek? tulajdonosa. „Tanultam t?le néhány trükköt, ? egykerekezni is tud, de én nem vagyok annyira ügyes.”

„Ez a motor egy kicsit nagyobb annál, mint amit magamnak választanék, de nem baj” – mondta a Hondáról, amin ülve tökéletes természetességgel hozta a „men? motoros bige” szerepét.

Miranda karrierje tizenhárom évesen kezd?dött, a nagy kiugrást a 2007-es év jelentette számára, amikor beválasztották a Victoria’s Secret angyalai közé. Három évig volt Orlando Bloom színész felesége, akivel tavaly év végén váltak külön, van egy kisfiuk, Flynn.

Fotók: net-a-porter.com

ugrás fel