EST. 2002

Mit tud egy BMW S1000RR leszabályozás nélkül? 322 km/h-t! (videó)

Amikor motorválasztásra kerül sor, mindenkinek mások a szempontjai. Van, akinél az esztétikum számít, másnak a márka, a tradíció vagy az ár a dönt?, amiken lehet hosszasan vitatkozni. De hogy mit mutat a stopperóra, az mindig egyértelm?.

A BMW S1000RR külseje megosztó, teljesítménye azonban aligha vitatható, ezt bizonyította legutóbb Michael Dunlop, amikor megnyerte vele az Isle of Man TT-t.

A sportmotorok legtöbbje nem megy a 299 km/h-s határ fölé a gyártók közötti megállapodásnak és a beiktatott elektronikus leszabályozásnak köszönhet?en. De ez nem jelenti azt, hogy nincs olyan tulajdonos, aki megberheli az elektronikát, hogy aztán kipróbálhassa a motorját annak teljes valójában, vagyis korlátozás nélküli teljesítményével.

Egy ilyen man?ver gyakorlatilag egyet jelent a gyári garancia elvesztésével, de b?ven vannak, akiket ez nem gátol meg abban, hogy hozzányúljanak gyári állapotú S1000RR-jükhöz, azokról nem is beszélve, akik kedvence már túl van azon a koron.

A videóban látható S1000RR úgy t?nik, csak a gyári „láncaitól’ szabadult meg, azon felül nem került bele semmi plusz, bár az üzemanyagra, amit beletöltöttek, azért kíváncsiak lennénk.

Ilyen az élet egy BMW S1000RR-en 322 km/h-nál!

S1000RR 322KM/H

 

Szerz?: Motorcycles turbo Brazil, 2015. szeptember 7.

ugrás fel