EST. 2002

Monzában Jake Zemke helyettesíti a sérült Hopkinst

Jake Zemkére esett a választás, ? helyettesítheti a lesérült John Hopkinst a hétvégén esedékes monzai Olasz Nagydíjon, tudtuk meg a Stiggy Honda csapat mai közleményéb?l. Az AMA SBK ismert és elismert figurája ‘odahaza’, a Miller Motorsports Park-béli versenyeken is rajthoz állhat, hiszen nem valószín?, hogy szegény Hopper addigra összeszedi magát.

Azt követ?en Kyalamiban azonban Zemke már biztosan nem lehet ott, hiszen a Daytona SportBike viadalon vesz részt egy Honda CBR600RR nyergében.

‘Nagyon boldog vagyok, hogy a Superbike vb-n versenyezhetek, ráadásul Monzában a Stiggy csapattal’ – mondta a jó Jake. ‘Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ezt lehet?vé teszik számomra, illetve természetesen miel?bbi felépülést kívánok John Hopkinsnak. A nulláról kell kezdenem mindent, nem ismerem sem a motort, sem a gumikat, sem a pályát – de a legjobb tudásom szerint fogok motorozni, és szeretnék jó eredményt elérni.’

A helyettesítés mögött – ezt már a Bike Racing nev? jólinformált motoros szakportál írja – Bob Moore áll, mint ötletgazda: az egykori versenyz? jelenleg Zemkének és Hopkinsnak is személyi menedzsere – így már érthet?.

ugrás fel