EST. 2002

Motorszalon Fehérvár

Két éve nyitotta meg kapuit Székesfehérváron, a Budai út 368. szám alatt a Túravilág KFT. Motorszalonja. Kezdetben még csak Aprilia motorokat forgalmazott a cég, de ha arra az MV Agusta Brutale-ra fáj a fogad, amir?l az elmúlt napokban olvasattatok a motorinfón, akkor se habozd felkeresni Andrásy Attiláékat, hiszen a cég 2005-tól már a legendás olasz márka, valamint Cagiva és Husqvarna modelljeinek forgalmazásával foglalkozik.

Attiláék mindent elintéznek neked: biztosítás, m?szaki vizsga, neked csak a vételárat kell megfizetned, de ha nem állna rendelkezésedre az egész összeg, akkor különféle hitelkonstrukciók közül is válogathatsz.

Ha esetleg egy olyan motort néztél ki magadnak, amit nem találsz meg az üzletben, akkor is csak egy hetet kell várnod, hogy átvessed lábad a kiszemelt gépcsoda ülésén, amire 5 év teljeskör? garanciát vállalnak.

Egy valamire való motoros boltból nem hiányozhatnak a kiegészít?k sem: Sypke ruházat, Diadora versenycsizmák, Shubert és Caberg sisakok, valamint Sebring kipufogó-rendszerek.

A szervizben bármilyen márka, bármelyik típusát szakért? kezek várják.

Ha már unod a szürke hétköznapokat, és valami különlegesre vágysz, akkor feltétlenül látogass el Fehérvárra, a Budai út 368. alá, ahol folyamatosan b?vül? választék és akciók várják a motorosokat és a motorozni vágyókat.

Kellemes környezet, barátságos eladók, különleges motorok:

Túravilág Kft.

8000 Székesfehérvár , Budai út 368..
Tel./Fax: 22/232-999

e-mail: turavilag@turavilag.hu
weboldal: www.turavilag.hu

ugrás fel