EST. 2002

Mr. Davidson, a kutya, akit egy motoros mentett meg

A motorok mellett a másik kedvencünk a kutyák. Nekünk is vannak négylábú barátaink, ezért különösen örülünk happy enddel végz?d? kétkerek?-négylábú történetek hallatán.

Február 14-én az amerikai country zenész Brandon Turnbow épp édesapjához tartott Harley-Davidsonján, amikor az út mellett egy férfira lett figyelmes, aki egy kiskutyát üt-ver. Mire odaért, a férfi már elengedte a rémült kis állatot és elhajtott.

Brandon felvette a remeg?, legyengült kis állatot, akinek egészen biztosan fogalma sem volt róla, el?z? gazdája miért bánik így vele. Betekerte a kabátjába, feltette maga elé a motorjára, és hazavitte.

A kis fehér kutya a Mr. Davidson nevet kapta jószív? gazdájától, és azóta boldogan él új otthonában. Kutya társa is van, Harley, aki szintén nem véletlenül kapta a nevét.

Brandon és Mr. Davidson azóta együtt motoroznak. Brandon dalt is írt új barátjáról, és egy alapítványt is tervez létrehozni, amivel az állatkínzás elleni küzdelemhez szeretne hozzájárulni.

HMr. Davidson kutya

Szomorú látni, hogy az állatokkal való kegyetlen bánásmód nem csak nálunk probléma. Tényleg ilyen emberek lettünk??? De örül a szívünk ehhez hasonló kedves történetek hallatán.

Illa berek, nádak, erek, a motorosok jó emberek!

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Fotó: facebook.com/brandon.turnbow.5

ugrás fel