EST. 2002

MV Agusta F4 2010: a beetet?

Aki arra számított, hogy a patinás olasz gyártó új, 2010-es ezres sportmotorja legalább akkora formai forradalom lesz, mint az egy évtizedet szinte változatlan formában átvészelt eredeti, 1998-as MV Agusta F4 750 volt, annak, úgy t?nik, csalódnia kell majd.

A gyár által közzétett figyelemfelkelt? fotó alapján bizton kijelenthetjük, az új modell formavilága nem fog gyökeresen eltérni az eredeti, Tamburini mester által felvázolt vonalaktól. A sejtelmes sötétségbe burkolózó jöv?-F4 lámpájának formája az eddigit visszhangozza, némi újkori LED-es helyzetjelz?-bolondítással, hegyesebb formákkal, egyetlen projektoros világítótesttel.

A fejidom és a szélvéd?plexi formája is szinte ugyanaz mint volt, ahogy az indexes tükrök sem térnek el drasztikusan az eredetit?l – de attól még persze leheletnyit eltér?ek, enyhén újak, picit agresszívabbak, és valahogy az egész kecsesebben más.

Mióta a Harley-Davidson átvette az MV Agusta feletti irányítást, a 2010-es F4 lesz a gyár harmadik új modellje a teljesen megújult, noha formavilágban szintén az eredetiket majmoló új Brutalék után.

ugrás fel