EST. 2002

MX-Eb: Ukrán folytatás

A hétvégén rendezték meg az Ukrán EB fordulót, ahol szintén remek eredményt ért el az egyetlen magyar, Kerék Krisztián, a KTM Mx Time Racing Team versenyzője. Tizenötezer(!!) ember volt kíváncsi a megmérettetésre, ami remekül szervezett, bár még érződött rajta a régi kor szelleme.

Kerék az időmérő edzésen 9. ért célba. Az első futamot remek helyről kezdhette, de egy szerencsétlen esést követően visszaesett a 12. helyre, de a futam végére sikerült kilencedikként célba érnie. A második fordulóban a kiváló rajt után összeütközött a szlovén ellenféllel, de ezt a hátrányt is behozta az etap végére és szintén kilencediknek intették le. Összetettben Krisztián ismét a 7. legjobbnak számít a Junior Eb-n.

Weisz Márk Bulgáriába utazott, hogy részt vegyen az EB 2. fordulóján. A szombati qvalifikáción Márk egy hatalmasat esett, úgyhogy nem tudta igazi tehetségét villogtatni és csak a 20. hely jutott. Az éles versenyen fájdalmak közepette, de vállalta a tempót és  mindkét futamon 23. helyen végzett. Így Márk sajnos nem szerezhetett EB pontot.

MX Time Racing Team

ugrás fel