EST. 2002

MX Time: Weisz és Linninger is gy?zött

Meleg nyári napon rendezték meg a Köztársaság Kupa harmadik fordulóját. Pálya előkészítése példaértékű minden rendező számára. A KTM Mx Time Racing Team 85 ccm-ben képviseltette magát, Weisz Márk és Lukács Kristóf személyében.

Egy csapat életében hatalmas dolog, ha az első két helyet bitorolják. Így volt ez az időmérő edzésen. Nem kellett csalódnunk persze az éles futamokon sem, hiszen Weisz Márk és Lukács Kristóf az fej, fej mellett haladtak az első futam első szakaszában. Márk ezután 50 mp-es előnyre tett szert és ezzel meg is nyerte futamát. Lukács pedig a vége előtt néhány körrel kiállni kényszerült egy esést követően. Második futamban Weisz megismételte a bravúrt és a végelszámolásnál Ő állhatott a dobogó legfelső fokára. Lukács negyedik lett, ami a korához képest szintén hatalmas teljesítmény.

A KTM Mx Time Racing Team quad kategóriában indult versenyzők az EB előtti felvezető versenyre utaztak a cseh bajnokság egyik fordulójára, Stribróba. VB szintű pálya várta őket. A rendezés kifogástalan és az indulók száma is meghaladta az átlagot.

Az első futamban csak „kóstolgatták” a pályát, de a másodikban Linninger Patrik egy remek start után elsőként futott át a célvonalon. Így összesítettben a második helyen végzett. Sajnos  Kovács Richárd korábbi sérülése miatt nem volt ennyire eredményes, ez rányomta a bélyegét az egész hétvégére. Ennek következtében a második futamot nem is tudta vállalni

KTM MX Time Racing Team

ugrás fel