EST. 2002

N-COM B601 Kommunikációs rendszer

Az N-Com B601 S széria kitűnő választás azoknak a motorosoknak, akik élvezni szeretnék a sisakba épített kommunikációs rendszer adta lehetőségeket és a N-Com több évtizedes tapasztalatával alátámasztott minőséget.

Bluetooth kapcsolat telefonok, navigációs eszközök és MP3 lejátszók számára. Telefonbeszélgetés az utassal és a telefonbeszélgetés megosztásának lehetősége.

Tökéletesen beleillik

Ennél nem találsz jobbat: a B601-et kifejezetten arra tervezték, hogy passzoljon a Nolan sisakokba. Miután a kommunikációs rendszert beszerelted, a sisak ugyanolyan kényelmes marad, mint előtte.

Ergonómikus billentyűzet

Karcsú, 3 gombos és tökéletesen a sisakba épített. Ez jellemzi a B601 ergonomikus billentyűzetét, aminek használata még motoros kesztyűben is egyszerű marad.

Kristálytiszta hang

A rendszer és a bukósisak tervezésénél nagy szerepet játszott a mikrofon és a hangszórók ideális helyzetének megtalálása. A hangminőség kifogástalan, a beszélgetés érthető és tiszta marad a zajszűrésnek köszönhetően még nagy sebességnél is.

A biztonság az első

Az N-Com rendszerhez előzetesen beállított Nolan sisakok a telepített kommunikációs rendszerrel vannak típusjóváhagyva, ezért megfelelnek az ECE / ONU 22-05 számú előírásnak.

Hivatalos magyarországi forgalmazó: EuroMotor Kft.

www.euromotor.hu

 

ugrás fel