EST. 2002

Nagyot szólt az Aprilia

Szöveg: Mille Motor Fotó: Besenyei Gergely

Kilenc ország részvételével tartotta meg idei nemzetközi nyíltnapját az Aprilia motorok magyarországi Importőre, a Mille Motor Kft május 24-én.

Pályamotorozás 42, a Mille Motor Kft. által biztosított tesztmotorral, supermoto-pálya 10 SXV 450/550-nel, enduro az Adventure parkban 6 RXV 450/550-vel és robogózás 15 tesztrobogóval a külön erre a célra  kialakított pályán.

Igen! Megint egy nap, amit mindenki kedvére eltölthetett ingyenes motorozással, és ha saját motorjával akarta versenyen érezni magát a Hungaroringen, ezt is megtehette. Találkozhattunk az aprilia két  vezetőjével is, Markus  Pfistererrel, az gyár európai piacokért felelős kereskedelmi igazgatójával és Massimiliano Muchiettoval, az off road részleg főnökével. Mindketten beszéltek az aprilia aktuális versenyeredményeiről, a várható új típusokról, a gyári fejlesztésekről és a jövőbeni tervekről.

És ezen a napon egy külön meglepetéssel is szolgált a Mille Motor Kft.: reggelre frissen és üdén, egyenesen Olaszországból megérkezett az Aprilia 2007-es újdonsága is, a SHIVER. Az aprilia 750-ese megtisztelő helyen fogadta az érdeklődök kíváncsi tekintetét.

Velünk volt Magyarország egyetlen MotoGP csapata, az Aprilia Team Toth két versenyzője,  Hector Barbera és Toth Imi, akik kedvesen, mosolyogva adtak választ a nekik feltett kérdésekre és önfeledten csevegtek mindenkivel. A későbbiekben még az Aprilia superquadját is megkergették. Kicsit más, mint az alattuk suhanó csodagépek, ilyen erőt és technikás járgányt még ők sem láttak.

A supermoto pályánál a régi klasszis Amleto Porro segítette a motorozni vágyók lelkes csoportjait ifj.Kökényesi Györggyel és Zóka Attilával együtt. A Ringen találkozhattunk az Aprilia Racing Team többi tagjával is. Apró Péter, Nádor Tamás a supermoto és az enduropályánál segédkeztek. Az Aprilia superquadjával Somfai Mátyás tartott bemutatót és még a versenypályát is kipróbálta egy aprilia RXV-vel.

Ebédre egy igazi magyaros gulyásra a Mille Motor és az Aprilia Team Toth vendégei voltak a fáradt, de a motorozás vágyában izzó résztvevők.

Ismételten egy igazi nyíltnapot tölthettünk el az aprilia márkát szeretőkkel és a pályamotorozást kedvelőkkel!

Köszönet mindenkinek, aki most is ellátogatott hozzánk és örülünk, ha egy szép napot tölthetett velünk!

ugrás fel