EST. 2002

Nem ad pénzt az MFB SávolyraPéntek délutáni sajtóértesülések szerint a gazdasági minisztérium jogi osztálya által felvetett aggályok miatt a Magyar Fejlesztési Bank (MFB), azaz közvetve a magyar állam eláll a spanyol tulajdonú, a leggazdagabb magyarok rangsorában top tizes helyen álló, korábban csalásért joger?sen elítélt Kovács Bence János képviselte Sedesa csoporttal való együttm?ködést?l.


Loris Capirossi, aki komoly tétben fogadott úgy fél éve, hogy a magyar pályából nem lesz semmi, kezdhet örvendezni, mert a dolgok tényleg nem állnak túl jól. Amennyiben az MFB nem ad hitelt a munkálatokhoz, leállhat a beruházás.

Eltoltuk

Természetesen a Sedesának nyílik módja, hogy saját forrásból vagy piaci hitelfelvétellel fedezve folytassa az építést, egyes hangok szerint azonban a befejezésre – így a szeptemberi vb-futamokra – idén bizonyosan nem kerül sor.

A fejleményeket, reakciókat és magát a hivatalos bejelentést is várjuk még, bár tekintettel a március 15-i hosszú hétvégére, nem valószín?, hogy e tekintetben nagy mozgások lesznek a következ? három napban.


Magyarország Nagydíjat akar
– update. Az MFB péntek esti sajtóközleménye szerint a kormány készen áll, hogy állami kötelezettséget vállaljon a MotoGP-hez szükséges jogdíjak biztosításához, ha a spanyol beruházó valamilyen más konstrukcióban a határid?k betartása mellett kivitelezni tudja a Balatonringet.

ugrás fel