Hirdetés
Kezdőoldal Magazin Nem érzi magát jól, kihagyja az els? futamot Schumacher

Nem érzi magát jól, kihagyja az els? futamot Schumacher

Hirdetés

Hiába a gyári támogatás, hiába az adrenalint nélkülöz? téli böjt: ha vitrinben van hét világbajnok cím, és megannyi rekord, nem kockáztat az ember holmi versengésért.
Schumacher sem fog.

Miért is tenné, hiszen minden versenyhétvégéjén nagyjából kétszer mondta el, hogy ez az egész motoros dolog számára hobbi csupán, és nem több. Nem fog profiként visszatérni, nem fog életet kockáztatva csiszolni századmásodperceket, de aminek aktualitása is van: nem fog sérülten motorra ülni, csak azért, hogy mehessen.

Ekkorát esett

A derék Michael még a téli cartagenai tesztelés alkalmával dobott hatalmas csukafejest a sóderágyba. A kiadós, a történteket él?ben látók szavaival élve orbitálisan nagy bukást még mindig nem heverte ki a német világsztár, így jelenleg nem érzi magát abban a h?de-versenyeznék formában.

A gyári támogatású Holzhauer Racing istálló pilótája, a Honda CBR 1000 RR-t megül? Schumacher az utolsó percekig bízott a lusitzringi IDM-es szezonnyitón való szereplésében, de most, hogy már csak pár nap van az eseményig, hivatalosan is bejelentette a távolmaradást: „Le kell fújnom a versenyem, nem érzem magam elég jól ahhoz, hogy versenyezzek. Nagyjából egy bicikli, amit most vezetni tudok. Ha felépülök, ott leszek!” Schumi február óta nem ült motoron.