EST. 2002

Németh Kornél játék: 1. forduló

A tavalyi MotoGP-játék sikerén felbuzdulva, idén a krosszosokat célozzuk meg egész szezonon átível? nyereményjátékunkkal. Érdemes megnézni a Magyar Motokrossz Bajnokság fordulóiról készített adásainkat, hiszen a kérdésekre feltett helyes válaszokat ezekben a videóösszefoglalóban bújtatjuk el. Az év végén értékes Németh Kornél ereklyéket sorsolunk ki az összes kérdésre helyesen válaszolók közül.

Az els? forduló kérdése: Hol volt Németh Kornél els? versenye? Mindig a soron következ? forduló videóösszefoglalójának élesítéséig áll módunkban elfogadni a beérkezett megfejtéseket, szóval ne késlekedjetek a válaszokkal, amiket a jatek@motorinfo.hu e-mail címre várunk minden forduló után.


Németh Kornél

Akár a Tiéd is lehet ez a fels?!

A nyeremények nem hiányozhatnak egy NTH rajongó gy?jteményéb?l sem: Kornél felajánlott egy általa viselt Oakely szemüveget, egy OBG fels?t, amit az európai versenyeken hordott, valamint egy Thor mezt, amiben pedig a kanadai bajnokság futamain láthatjuk majd klasszis krosszosunkat. Az ereklyéket természetesen dedikálni is fogja Kornél. A sorsolást a k?szárhegyi bajnoki finálé után tartjuk. Játszatok velünk, mert játszani jó! Nyerni pedig még jobb.

ugrás fel